Sušenkové sendviče s jahodovým mascarpone. Originální a moc dobrý. Vychlazené z lednice chutnají nejlépe
- Suroviny na sušenky:
- 180 g hladké mouky
- 50 g mandlové mouky
- 1 kypřící prášek
- 80 g cukru
- 60 g másla
- 150 ml mléka
- 1 vejce
- konopné semínko na posypání
- Suroviny na náplň:
- 250 g mascarpone
- hrneček jahod
- 50 g cukru
Postup: Suroviny na sušenky smícháme v míse. Lžičkou z těsta tvarujeme na plech s pečícím papírem kolečka. Jeden plech můžeme posypat loupaným konopným semínkem. Po vychladnutí plníme krémem. Rozmixujeme jahody a smícháme je s mascarpone a cukrem.
Sušenky s krémem necháme ztuhnout v lednici.
Sušenkové sendviče s jahodovým mascarpone