Žitná mouka celozrnná
Žitná mouka celozrnná
Žitná mouka celozrnná vzniká namletím celého žitného zrna, a proto má větší obsah vlákniny a výživných látek. Celozrnná žitná mouka je vhodná především k pečení celozrnného chleba, popřípadě k výrobě žitného kvásku. Celozrnnou žitnou mouku je možné použít i k pečení koláčů nebo na zahuštění polévek či omáček. Výživové hodnoty ve 100 g Výrobku: Energetická hodnota (kJ/kcal): 1387/3208, Tuky (g): 1,8, z toho - nasycené mastné kyseliny (g): 0,2, Sacharidy (g): 62 - z toho cukry 5,0, Vláknina (g): 12, Bílkoviny (g): 10, Sůl (g): < 0,01 [hcolumns]
[columnhelper col-md-6] Země původu: Česká republika Vyrábí: Vesco s.r.o. Veselí nad Lužnicí
[columnhelper col-md-6] Hmotnost: 500 g
[/hcolumns] Dostupnost zboží:
10.00 100.00  Výběr možností
Pšeničná mouka celozrnná
Pšeničná mouka celozrnná
Pšeničná mouka celozrnná je výborným produktem pro pečení domácího chleba. Z pšeničné celozrnné mouky je možné upéct samotný celozrnný chléb. Samotní pekaři však tuto mouku velmi často mísí s žitnou chlebovou či pšeničnou chlebovou moukou, chléb je pak více objemný. Již 400 let se v čistém přírodním prostředí jižních Čech, na soutoku řek Lužnice a Nežárky, mele velice kvalitní mouka z jakostní pšenice zejména od místních farmářů. Vysokou pekařskou kvalitu této mouky garantuje stárek mlýna Země původu: Česká republika; Vyrábí: Vesco s.r.o. Veselí nad Lužnicí; Hmotnost: 500 g; Alergen: pšeničný lepek Výživové hodnoty ve 100 g Výrobku: Energetická hodnota (kJ/kcal): 1411/334; Tuky (g): 2,2 z toho - nasycené mastné kyseliny (g): 0,3; Sacharidy (g): 62 - z toho cukry 2,3; Vláknina (g): 9; Bílkoviny (g): 12; Sůl (g): < 0,01 Dostupnost zboží:
9.50 95.00  Výběr možností
Špaldová mouka celozrnná
Alergen: špaldový lepek
33.00 330.00  Výběr možností